Forum27 - Türkiye'nin En Büyük Forumu
 

Go Back   Forum27 - Türkiye'nin En Büyük Forumu > Bayanların Dünyası > Damak Tadınız > Dünyadan Mutfaklar > Alman Mutfagi

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 22 March 2009, 02:59
Junior Member
 
Kayıt Tarihi: 11 March 2009
Mesajlar: 0
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart Roladen - Fileto Et Sarma

Malzemeler
  • Hardal 4 silme çay kaşığı
  • Un 3 kaşık
  • Tereyağı
  • Karabiber (Taze çekilmiş)
  • Domuz pastırmasi 4 ince dilim
  • Pırasa (Doğranmış) 1 adet
  • İç yağı 25 gr.
  • Taze kereviz yaprağı 2 sap
  • Havuç (Doğranmış) 1 adet
  • Salatalık (turşuluk) 2 adet
  • Tuz
  • Soğan (Küçük, çok ince çentilmiş) 1 adet
  • Et suyu 3 bardak
  • Sığır eti (Sırt kısmından) 700 gr
Yapılışı

Sığır etini 4 ince dilim halinde kestirin. Dilimleri iki naylon arasına koyarak kalınlığı 2,5 santimi buluncaya kadar dövün (kasapta da yaptırabilirsiniz). Et dilimlerinin üzerine hardal sürün ve tam orta kısımlarına birer dilim domuz pastırması yerleştirin. Salatalığı uzunlamasına ikiye bölün ve dilimlerinin üstüne birer tane koyun. Et dilimlerini dolma gibi sarın ve iplikle bağlayın. İcyağını bir tavada eriterek sarılmış et dilimlerini nar gibi oluncaya kadar kızartın. Etlerin yağını süzerek tavadan çıkartın. Tavaya sebzeleri koyarak karıştıra karıştıra 5 dakika kadar kavurun. Sebzeler kavrulduktan sonra et suyunu ekleyin ve kızarmış etleri tavaya yerleştirin. Tuzunu biberini serpin ve tavanın üzerini örterek 1 saat kadar ağır ateşte pişirin. Etleri çıkartarak bir servis tabağına yerleştirin ve sıcak olarak saklayın. Kavrulmuş ve pişmiş sebzeyi tel bir elekten ezerek geçirin veya elektrikli karıştırıcıyla püre oluncaya kadar karıştırın. Sebze püresini ve et suyunu bir tencereye koyarak harlı ateşte suyunu biraz çekinceye kadar kaynatın. Başka bir tavada yağı eritin, içine unu katın ve karıştıra karıştıra 2-3 dakika kadar kavurun. Tavayı ateşten alarak sebze püresini katın. Sonra tekrar ateşe oturtarak, sürekli karıştıra karıştıra 2 dakika kadar pişirin. Hazırladığınız bu sosu etlerin üzerine dökerek sıcak sıcak servis yapın. Afiyet Olsun.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil



Saat: 00:49


Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2020, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Tipobet Kameralı Sohbet Süpertotobet istanbul escort istanbul escort Bahis Siteleri Bahis Siteleri Bahis Siteleri Bahis Siteleri Bahis Siteleri Bahis Siteleri Betvole tipobet365 elexbet canlı maç izle elexbet giriş hiltonbet canlı hiltonbet hiltonbet tv hiltonbet pashagaming giriş ngsbahis tv ngsbahis güncel giriş Bakırköy escort Ataköy escort Avcılar escort goldenbahis tv betmatik giriş elexbet giriş hiltonbet sex hikaye porno seyret buca escort bedava bonus İnterbahis Gorabet Goldenbahis Fenomenbet Betper Betpas Betpark Arzbet Sultanbet megabahis grbets kolaybet belugabahis eyüp escort beylikdüzü escort çorlu escort izmir escort istanbul escort bayan konya escort bayan sex hikaye

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2