Forum27 - Türkiye'nin En Büyük Forumu
 

Go Back   Forum27 - Türkiye'nin En Büyük Forumu > Bayanların Dünyası > Damak Tadınız > Turşu Tarifleri ve Konserveler

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 1 February 2009, 13:21
Senior Member
 
Kayıt Tarihi: 21 September 2008
Mesajlar: 15,180
Konular:
Aldığı Beğeni: 0 xx
Beğendiği Mesajlar: 0 xx
Standart VİŞne Konservesİ

VİŞNE KONSERVESİ

Vişneler daldırma biçimiyle iyice yıkanır. Sonra sapları koparılır çekirdekleri özel aletiyle veya bir firketeyle çıkarılır. Kavanozlara sıkıca İstif edilir. Kaynar koyu şurubu döküldükten kavanozların ağızları temiz bezle silinip iyice kapatıldıktan sonra yarım litrelik kavanozlar 20 dakika bir litrelikler 25 dakika pastörize edilir. Öbür tariflerde anlatıldığı biçimde pastörizasyon kazanından çıkarılıp soğutulur ve etiketlenip depoya kaldırılır.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil



Saat: 11:33


Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2020, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Tipobet Kameralı Sohbet Süpertotobet istanbul escort istanbul escort Bahis Siteleri Bahis Siteleri Bahis Siteleri Bahis Siteleri Bahis Siteleri Bahis Siteleri Betvole tipobet365 elexbet canlı maç izle elexbet giriş hiltonbet canlı hiltonbet hiltonbet tv hiltonbet pashagaming giriş ngsbahis tv ngsbahis güncel giriş Bakırköy escort Ataköy escort Avcılar escort goldenbahis tv betmatik giriş elexbet giriş hiltonbet sex hikaye porno seyret buca escort bedava bonus İnterbahis Gorabet Goldenbahis Fenomenbet Betper Betpas Betpark Arzbet Sultanbet megabahis grbets kolaybet belugabahis eyüp escort beylikdüzü escort çorlu escort izmir escort istanbul escort bayan konya escort bayan sex hikaye

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2